Mestaruussarjakierros

Talissa pelattiin turnausjohtajan sanojen mukaan erittäin korkeatasoinen kierros.

Naisten sarjatilanteeseen ei saatu muutoksia, koska kolmen kärki oli myös kierroksen kärki. Mercur vei kierrosta 10 pisteellään, Patteri N ja GB tulivat perässä. Pudotuspelejä silmällä pitäen Mercur voitti GB ja GB Patteri N:n.
Pudotusviivalla Hak-Pa:n ero seuraavaan pysyi viidessä pisteessä.

Miesten mestiksessä HIFK jatkaa kiriään, mutta matka taitaa loppua kesken? Tornados ja Patteri 2 tekivät pientä eroa pudotusviivaan, jossa Jyrä ja Boltsi-72 ovat nyt viivan molemmin puolin tasapisteissä. Sarjataulukossa kolmantena olevan Ailecin osalta kierros ei ollut hyvä, mutta silti ero neloseen on vielä 12 pinnaa.

Miesten I divarin A-lohkossa kärkikolmikko pelasi tasaisen 13 pinnan kierroksen. Pientä säpinää nähtiin lohkon alaosassa, kun TaKe kavensi eron SeMiin viiteen pisteeseen. Taistelu putoamisesta on alkanut?

Miesten I divarin B-lohkossa Kehrä on päättänyt pistää pelin jännäksi. Vain kuuden pinnan kierros ja pahimman vastustajan jyrätessä 16 pinnaa on ero enää 8. Jyrä 3 pelasi loistavan kierroksen ja nousi jo ohi Ailecin kakkosjengin. Myös Kiffen pelasi hyvin.

Naiset
1. Helena Kukkonen Sepottaret 1007
2. Eila Pitkänen Boltsi-72 973
3. Leena Jokiniemi Mercur 967

miehet, mestaruussarja
1. Markku Petäjämaa Patteri 1676
2. Eemeli Hemmi Patteri 1628
3. Peter Strömberg Tornados 1613

miehet; I divisioona
1. Pasi Laito Munsons BC 1595
2. Tuomas Carlsson Jyrä 1553
3. Kalle Parkkari Kiffen 1536

tilanne