HR Finaali 16.9.

Kauden 2019-2020 loppukisat

Helsinki ranking jäi keväällä kesken. Vain 7 osakisaa saatiin pelattua ja finaali jäi toukokuulta pelaamatta. Nyt syyskuussa saatiin nuo loppukisat Talissa pelattua näin uuden kauden jo alettua.
Pro-sarjassa kauden 2018 voittaja palasi kultakantaan. Pasi Uotila oli pitelemätön kisan edetessä kohti päätöstään. Marko Meriluoto sai uusittua viime kauden hopeansa vaikka Toni Toivonen tuli ns. iholle. Mutta ei ohi.
Champion-sarjassa Jari Vettenranta karkasi Ari Kinnuselta 8. sarjassa. Näin Ari ei ottanut toista rankingvoittoansa samaan viikkoon, kun pari päivää aikaisemmin tuli Talin Maanantailiigan finaalissa ykköstila. Jari taas kirkasi parin vuoden takaisen hopeansa kultaiseksi. Tapani Peltola nousi lopulta sijalle 3.
Classicissa Matias Nitovuori piti kuin pitikin ykköspaikkansa. Timo Hossi pääsi lähelle ja eroa jäi vain 6 pinnaa. Kisa oli tasainen, koska toisen tehdessä parituloksen toinen jäi selvästi alle. Bonuspinnat olivat ratkaisevia tässä kisassa: Matias otti 3 voittoa loppupään sarjoissa kun Timon oli tyytyminen yhteen. Kalevi Ekman ja Teemu Palonen kävivät hekin tasaisen kisan pronssipaikasta. Ekman oli lopulta parempi myös puhtaalla tuloksella.

Estonia Open 2021 matkan arvonnasta voittivat
Markku Petäjämaa
Göran Nordman
Matias Nitovuori
(arvonnan suoritti Talin henkilökunta)

tulokset
tulokset puhtaina ja nykyisillä luokilla