Boltsille triokin

Boltsi-72 otti toisen sarjavoiton

Seniorisarjan mestaruus täydentyy Trio-sarjan ykkössijalla.
Viimeisiin kierroksiin lähdettiin HK-Kehrän II-joukkueen 1 pinnan erolla boltsilaisiin. Mestaruustaisto alkoi keskinäisellä kamppailulla ja siinäkin 1. sarja tasattiin. Sitten Boltsi meni menojaan ja otti 8-1 voiton ja kuohujuomat pistettiin jäihin.
Viimeisessä ottelussa Boltsi oli kuitenkin kompuroida Munsonien ovelasti asettamiin esteisiin. 2. sarjassa peli kääntyi lopussa Boltsille ja mestaruuteen tarvitut 2 pinnaa kilahtivat pistepussiin. HK-Kehrä II tuli lopulta vielä pinnan päähän.
Munsons BC:n viimeinen ottelu ei nostanut heitä kärkikolmikkoon. HK-Kehrän I-joukkue oli 12. kierroksella kahminut lähes täydet pinnat GB:tä vastaan sai palkinnoksi kolmossijan.

TRIO LOPPUTILANTEET (9.6.2020)
henkilökohtaiset mestaruussarja: kierros 12 ja kierros 13