HBL Sarjat

Sarjat keskeytetty kesäkuun alkuun asti
4x1am, 5×5 eu, Seniori ja Trio-sarjat pelataan mestaruussarjojen osalta osittain loppuun. 4×1 am I divarissa myös pelataan viimeinen kierros. Seniori ja Trio-sarjoissa divarit jäävät nykyisiin sarjatilanteisiin. Mutta eletään tilanteen mukaan jatkossakin.

VET 2×3, VET 3×3 ja Baker pelataan loppuun syyskuussa ennen uuden sarjakauden alkua.

Tali saa luvan avata kesäkuussa, ja sarjojen loppupätkät pelataan siellä. Ei alkuperäisen sarjaohjelman mukaan.
Arki-iltaisin paitsi 4×1 am.
Mitään ohjelmia ei vielä ole julkaistavaksi.

Kaikki varmaan ymmärtävät että tämän toteutumisessa on pieniä epävarmuustekijöitä.
Jos ei päästä pelaamaan, niin sarjat päättyvät nykyisiin tilanteisiin ja sarjapalkinnot jyvitetään pelattujen kierrosten mukaan, esim. 5×5 Eu palkintojen yhteissumma 550 eurosta 390 euroon ja seniorit 1350 eurosta 980 euroon.