HR Pari Cup kevät

Loppusuora alkaa

Kevään aikana kisataan pudotuspeleissä.
Aloitetaan HR1 Tapiolasta nyt tammikuussa.
Helmikuussa 8 parasta jatkaa HR6 Fun Bowlingissa.
Maaliskuussa 4 parasta HR10 Masalassa.
Finaali HR12 yhteydessä Tapanilassa huhti-toukokuun vaihteessa.

Ote säännöistä: HR1 keväällä 16 paria pelaa ja 8 parasta jatkaa HR6-kisaan. HR12 keväällä on finaalikisa ja kaksi jäljellä olevaa paria pelaa yhtä aikaa. Muilla kierroksilla peliaika on vapaa sovitulla aikavälillä. Kevään pudotuspelivaiheessa parin on pelattava yhtä aikaa. Vähintään toisen pelaajista on pelattava käynnissä olevaa HR-osakisaa. Selvyyden vuoksi: Jatkopeleissä parin tulos on yhtä aikaa pelatut kisatulokset, ei parin HR-kisaan osallistuneet kisasuoritukset. Sovittu aikaväli on ko. HR-kisan kesto.

finalistit